Wie zijn wij

persoonlijk ontwikkelingswerk

Stichting Changing Lives maakt een persoonlijke verbinding tussen de mensen in ontwikkelingslanden en in ontwikkelde landen.

Een voor westerse begrippen klein bedrag kan voor mensen in ontwikkelingslanden, een levensveranderend verschil maken. In westerse landen zijn mensen wel bereid om geld te geven voor ontwikkelingslanden, als zij zeker zouden weten dat het geld goed terecht komt.

Door hun persoonlijke aanwezigheid in ontwikkelingslanden kan Stichting Changing Lives die twee bij elkaar brengen.

Changing Lives maakt de verbinding tussen de rijke en arme landen door het geven van kleinschalige hulp voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Changing Lives geeft alleen geld uit voor een concreet, duidelijk en haalbaar doel. Hoe veel hulp wordt gegeven is duidelijk afgebakend. Degene die de hulp ontvangt blijft zelf verantwoordelijk voor de lange termijn resultaten. Changing Lives werkt samen met lokale organisaties in ontwikkelingslanden om lange termijn resultaten mogelijk te maken.

Omdat Changing Lives werkt met vrijwilligers en apart sponsors zoekt voor alle kosten, komen alle giften voor de projecten ook daadwerkelijk bij de projecten terecht.

Changing Lives is als Stichting Changing Lives opgericht en notarieel geregistreerd in 2011.

profiel en beleidsplan van Stichting Changing Lives downloaden>>

 

Stichting Changing Lives

  • richt zich op de allerarmsten
  • biedt concrete en effectieve hulp
  • werkt samen met lokale partners
  • werkt met vrijwilligers