Sponsoring

Sokken en mutsen

We begonnen met sokken.uitdelen_mutsjes2
De schoolkinderen lopen ook in de winter met blote voeten in teenslippers rond. De verhalen hier over van Han en Corry Tan, de oprichters van Stichting Changing Lives, waren aanleiding voor mensen om aan hen sokken mee te geven.
Later kwamen daar mutsen bij. Nog steeds nemen we bij elke reis sokken en mutsen mee om uit te delen aan kinderen en volwassenen die ze goed kunnen gebruiken.

sokken uitdelen

Geld voor grotere projecten

Mensen gaven Han en Corry geld mee om tijdens hun reis “iets goeds mee te doen”. We besteedden dat geld aan een ernstig ondervoed kind, een kinderspeelplaats en vele honderden wormenkuren.
Toen meer mensen aangaven ook geld te willen meegeven, besloten we in 2011 om de stichting in het leven te roepen. Op die manier kan het geld op een transparante manier in ontwikkelingslanden terecht komen. Met dat geld sponsoren wij goederen die belangrijk zijn, maar de mensen niet zelf kunnen financieren.

In 2012 sponsorden wij 30.000 tandenborstels en 600 educatieve posters,

in 2013 richten wij ons op drinkwater.

tandenborstels_in_school

Verbinding tussen het westen en ontwikkelingslanden

Wij hopen dat zo de goederen die wij doneren een concrete verbinding vormen tussen de mensen in ontwikkelde landen die geld willen geven, en de mensen in ontwikkelingslanden die de spullen nodig hebben.