Babymutsen voor Bangladesh

Het team van Stichting Changing Lives neemt zelfgebreide en gekochte babymutsjes mee naar Bangladesh en deelt ze uit aan moeders en aanstaande moeders van jonge baby’s.

In Bangladesh is het het grootste deel van het jaar warm tot erg warm. Maar in de winter daalt de temperatuur tot een paar graden boven nul. En omdat de meeste mensen geen verwarming in huis hebben, is dat erg koud. Baby’s kunnen zichzelf niet goed op temperatuur houden. Een muts kan dan levensreddend zijn

Vele dames hebben voor Changing Lives babymutsjes gebreid. Wil je ook breien voor baby’s in Bangladesh? Dan kan je hier het breipatroon downloaden. In verband met de aanwezigheid van open vuur in de meeste huizen/hutten is het gebruik van synthetisch materialen (acryl) ongewenst. Gebruik dus 100% wol of katoen.

breipatroon babymutsen downloaden>>Breihandleiding babymutsje