Trainingen aan sleutelpersonen

Trainingen aan sleutelpersonen

Stichting Changing Lives heeft in mei 2012 trainingen gegeven in Bangladesh. Namens de stichting hebben Han en Corry Tan en Hans en Wendy Meijer les gegeven aan leerkrachten, gezondheidswerkers, moeders en andere betrokkenen.

Onderwerpen waren bacterie en worm infecties, hygiƫne, handen wassen, tanden poetsen en plannen maken en uitvoeren. De deelnemers leerden ook hoe ze hierin les konden geven aan anderen.

Om het les geven aan anderen te ondersteunen heeft Changing Lives educatieve posters gemaakt en in het Bengaals laten vertalen. Met deze posters zal les gegeven worden in 54 scholen en een honderdtal self-help-goups. Via deze plekken zullen deze posters circa 10.000 mensen direct bereiken. En hopelijk nog veel meer mensen indirect.